Austins vilde historie: Sådan dræbte jeg en ged

Austins vilde historie: Sådan dræbte jeg en ged

2754
0
DEL

Brøndby-profilen Rodolph Austin fortæller sin historie fra sin opvækst, hvor han så skolekammerater tage den forkerte levevej som kriminelle og voldsmænd. Midtbaneterrieren beretter også om dengang, han dræbte en ged.

Rodolph Austin spiller med en hårdhed, der sjældent er set mage, og det kan meget vel skyldes Brøndby-krigerens fortid på Jamaica.

Læs også: Hollandsk legende: Derfor har Memphis haft det svært i Manchester United

I et interview med BT fortæller Austin om dengang, han dræbte en ged med en appelsin, og så beretter han om alle de skolekammerater, der tog de forkerte valg, og som sidenhen kostede dem livet.

Hvad var dit ansvarsområde dengang?

– Jeg havde to geder. Og jeg var lige ved at slå den ene ihjel. En dag spillede jeg fodbold, og min far bad mig om at hente geden hjem fra skoven. Men jeg gad ikke, fordi jeg var i gang med at spille fodbold. Men jeg gik over efter geden, mens jeg var sur. Jeg trak i den for at få den hjem. Geden kæmpede imod, og så tog jeg en appelsin og kastede den lige i hovedet på den. Den faldt om med det samme, forklarer Austin.

I Danmark ser vi ofte Jamaica som lidt af et paradis, men der er også en del kriminalitet. Har du venner, der tog den forkerte vej?

Ja, jeg har kendt mange børn, som jeg gik i skole med, der har fået en skidt fremtid. De valgte den forkerte vej og blev involveret i kriminalitet og vold. Selvom man ikke er tæt på dem, har jeg gået i skole med dem, og det er ikke rart at se dem dø på den måde.

Brøndby hentede Rodolph Austin tilbage i september sidste år på en såkaldt fri transfer. Jamaicaneren spillede senest i den engelske traditionsklub Leeds United.

Læs også: Napoli-stjerne udsat for væbnet røveri

Læs også: ‘Den næste Vieira’ jagtes af europæiske mastodonter

Læs også: Bekymret Lampard: Chelsea mangler personligheder på holdet

INGEN KOMMENTARER