Avis: Everton-overtagelse nærmer sig

Avis: Everton-overtagelse nærmer sig

648
0
DEL

Amerikanske investorer er nu meget tæt på at opkøbe Everton FC. Det skriver engelsk avis, som henviser til en anonym kilde, der udtaler sig i sagen. 

For knap en måned siden kom første historie om, at en flok amerikanske investorer skulle have set sig lune på Premier League-klubben Everton.

Meldingen kom dengang fra det anerkendte finanscenter ‘the City of London’, der angiveligt skulle være klar til at forhandle med Merseyside-klubbens nuværende ejerkreds. 

Nu rykker en overtagelse endnu tættere på, meddeler tabloidavisen Daily Star, der citerer en anonym kilde:

– Jeg vil sige, at chancerne for, at Everton bliver solgt, er højere, end det har været i noget tid. Interessen for Premier League har aldrig været større. Jeg ved, at flere investorgrupper ser på muligheden for at investere i klubber derovre, og Everton er helt klart et klubnavn, jeg mener at have hørt, skulle kilden have udtalt.

– Jeg ved, at Bill Kenwright (en af ejerne i Everton, red.) har forsøgt at sælge klubben i noget tid, så det er ikke manglende forsøg. Det er afgjort en klub, der er moden for investeringer. De fleste af disse folk, som ønsker at investere i Premier League, har en baggrund i amerikanske sportsgrene, og i det nuværende miljø med tv-pengene, der er i fodbold nu, så ser det meget attraktivt ud, fortsætter den unavngivne kilde ifølge Daily Star.

Finanscenteret ‘the City of London’ har tidligere vurderet, at ejerkredsen i Everton skulle være parate til at sælge klubben for i alt 225 millioner pund – svarende til 2,3 milliarder kroner.

INGEN KOMMENTARER