Avis: Mourinho bliver i England, selvom fyring truer

Avis: Mourinho bliver i England, selvom fyring truer

866
0
DEL

Jose Mourinho har i den seneste tid været meget fyringstruet i Chelsea, hvor intet har fungeret for portugiseren. Nu beretter den engelske avis, The Times, at Mourinho trods en fyring i Chelsea, kan blive i England. 

Rygterne svirrer i øjeblikket i det engelske, hvor Jose Mourinho er en presset mand i Chelsea. For leden begyndte rygterne omkring, at den garvede portugiser kunne være på vej til Monaco. I dag skriver en engelsk avis så, at Mourinho stadig kan være at finde i det engelske trods en fyring i London-klubben.

Det skyldes, at han ikke har nogen klausul i sin kontrakt, hvilket betyder, at han ville kunne overtage et andet Premier League hold trods en fyreseddel af Abramovic.

I sidste uge meldte flere engelske medier dog også, at Mourinho havde fået længere snor, end man lige havde forventet. Roman Abramovic havde efter sigende haft en samtale med Mourinho, og her havde portugiseren angiveligt fået længere tid til at bevise sit værd i klubben.

Jose Mourinho er også blevet sat i forbindelse med PSG, men indtil videre er han stadig at finde i Chelsea. I weekenden møder holdet Stoke på Britannia Stadium, og her er en sejr påkrævet, hvis Chelsea skal ud af krisen.

INGEN KOMMENTARER