Avis: Premier League-stjerner er blevet dopet af afsløret læge

Avis: Premier League-stjerner er blevet dopet af afsløret læge

1404
0
DEL

Spillere fra både Arsenal, Chelsea og Leicester er angiveligt blevet dopet af lægen Mark Bonar, der er blevet afsløret i sine ulovligheder på skjult kamera. Det skriver engelsk avis. 

Det har været offentligt kendt, at cykelsporten har været sølet ind i dopingsager gennem de seneste mange år, mens folk i og omkring fodboldmiljøet har afvist, at præstationsfremmende midler ikke florerer i professionel fodbold.

I takt med det øgede fokus på matchfixing i fodbold har der også været snakket om dopingproblemer, som eksperter mener er meget mere omfattende, end man har nogen anelse om.

Nu kan den engelske avis The Sunday Times, efter eget udsagn, afsløre, at lægen Mark Bonar har hjulpet intet mindre end 150 sportsstjerner med præstationsfremmende midler inden for både fodbold, tennis, boksning, cricket og cykling.

Læs også: SønderjyskE-stjernes agent bekræfter: Stor interesse for min klient

The Sunday Times skriver, at både spillere fra Arsenal, Chelsea og Leicester skulle have modtaget behandling hos dopinglægen Mark Bonar, som er blevet afsløret på skjult kamera.

Avisen kan imidlertid ikke bekræfte lægens påstand, ligesom der heller ingen beviser er for, at de unavngivne spillere har været behandlet på ulovlig vis af Mark Bonar. Der er heller ikke beviser for, at hverken Arsenal, Chelsea eller Leicester City har haft noget kendskab til det påståede forhold mellem spillerne og Mark Bonar.

Læs også: Keller forstår ikke Colin Todd

– I de seneste seks år har han behandlet mere end 150 sportsfolk fra Storbritannien og i udlandet med forskellige forbudte stoffer såsom epo, steroider og væksthormoner, og de sportslige forbedringer var fænomenale, skriver avisen The Sunday Times ifølge nyhedsbureauet AFP.

Avisen påstår endvidere, at de britiske antidoping-myndigheder allerede for to år siden fik tip om, at Mark Bonar havde gang i noget ulovlig praksis, men de foretog sig intet, og derfor har sagen først nu set offentlighedens lys.

Læs også: Top 20: De bedste Zlatan-citater

INGEN KOMMENTARER