Bale før El Clasico: Vi skal angribe dem

Bale før El Clasico: Vi skal angribe dem

1123
0
DEL

Ifølge Gareth Bale er det altafgørende, at Real Madrid angriber FC Barcelona i lørdagens El Clasico.

Messi, Suarez og Neymar støder sammen med Benzema, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Barcelona-trioen har scoret 69 mål i 30 kampe, mens trioen fra Madrid har scoret 63 mål i samme antal kampe.

Det er altid kampe med spænding og tænding blandt spillerne, når kampen fløjtes igang. Ifølge Barcelona-anfører, Andrés Iniesta, så betyder deres solide føring i tabellen ikke, at opgøret er afgjort på forhånd.

– Disse kampe er anderledes. Det betyder ikke noget, hvordan holdene spiller forinden, for vi vil alle gerne slå vores største rivaler.

– Vi forventer en vanskelig, tæt kamp, som bliver afgjort af små detaljer. Vi har stor respekt for det hold, vi skal møde, for det fortjener det, siger Andrés Iniesta til AFP.

Ifølge Real Madrid-stjernen Gareth Bale, så er de klar til at tage kampen op med den formstærke catalonske trup.

– De spiller meget godt i øjeblikket, så vi skal udfordre dem.

– Vi skal angribe dem, vi skal udnytte deres svagheder, vi skal have en plan, og hvis vi præsterer vores maksimale, føler jeg meget overbevist om, at vi kan vinde, siger Gareth Bale.

De offensive profiler hos de to topklubber er altid i fokus op til de indbyrdes opgør. Lionel Messi, der vandt Ballon d’Or for sæsonen 2015, kan nå en personlig milepæl, da han har mulighed for at opnå sit mål nummer 500.

– Det vil være dejligt at score mit mål nummer 500 mod Real Madrid i El Clasico, men det vil være endnu mere dejligt at vinde kampen, siger Lionel Messi ifølge AFP.

INGEN KOMMENTARER