Balotelli set i København på café

Balotelli set i København på café

1240
0
DEL

Mario Balotelli er en herre, som langt de fleste fodboldfans allerede har beskæftiget sig med. I dag blev den italienske fodboldstjerne angiveligt spottet på en café i Frederiksberg med sin agent. Det skriver BT her til eftermiddag. 

Mange tænker nok dette: Hvad dælen laver Mario Balotelli sådan en mandag eftermiddag i Danmark? Svaret findes ikke, men ifølge BT blev den 25-årige italiener tidligere i dag spottet på en café på Frederiksberg med sin agent, hvor de spiste frokost sammen.

En dreng ved navn Max Bangsbo fortæller således til BT, at han omkring klokken 12 så Balotelli inde på caféen, og her blev der taget billeder med italieneren.

– Min ven spottede Balotelli på cafeen, og så løb jeg over for at se, om det virkelig var ham. Og det viste sig at være rigtigt. Min ven talte med Balotelli, og han sagde, at han var her med sin agent, og at han ikke rigtig ville lade os snakke med Balotelli, siger Max Bangsbo til BT.

Det var kun ganske kort, at superstjernen befandt sig på caféen, og han var meget hemmelighedsfuld. Derfor er det ikke til at vide, hvorfor Balotelli befandt sig på Frederiksberg i dag.

 

INGEN KOMMENTARER