Barca-back: Neymar bliver forfulgt

Barca-back: Neymar bliver forfulgt

2843
0
DEL

FC Barcelonas brasilianske back, Dani Alves, mener, at landsmanden Neymar altid står i skudlinjen, når det ikke just kører på skinner for catalanerne, som det er tilfældet i skrivende stund. Alves kalder kritikken for uretfærdig.

For blot en måned siden var der ikke mange, nok ingen, der havde forudset, at Barcelona ville befinde sig i en så stor spillemæssig krise, som det er tilfældet i øjeblikket.

Med 2-1-nederlaget i søndags til Valencia var det således tredje liganederlag i træk, hvilket har åbnet fuldstændig op for mesterskabskampen i Spanien. Luis Enriques mandskab er således á point med Atletico Madrid, mens rivalerne fra Real Madrid blot er et point efter de pressede catalanere.

Læs også: Årets PL-hold: Cesc vælger sine 11

Frustrationen var da også til at tage at føle på i søndagens nederlag, hvor Neymar tilsyneladende slog Valencias Antonio Barragan i hovedet efter slutfløjt.

På baggrund af denne hændelse har Dani Alves været ude at påstå, at hans holdkammerat bliver uretmæssig forfulgt. Situationer som disse er dog ikke noget nyt for offensivprofilen, understreger Alves.

– Jeg synes, at det er forfølgelse. Det sker for alle, men hvad angår Neymar eller Messi, skaber de altid kontroverser. De er allerede vant til disse situationer, fortalte den rutinerede højre back til Globo Esporte.

Barragan selv lagde ikke mærke til Neymars lille slag og har således lagt hændelsen bag sig.

– Jeg så ikke, hvad der skete i slutningen af kampen. Jeg var i gang med at give et interview på banen. Når det sker, går alle hjem, og så er det fortid, fortæller Valencia-målmanden.

Læs også: Tottenham-manager undskylder: Jeg skammer mig

INGEN KOMMENTARER