Barcelona tæt på endnu en imponerende rekord

Barcelona tæt på endnu en imponerende rekord

938
0
DEL

Trioen Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez kan torsdag sikre Barcelona endnu en rekord, hvis de blot får et point med fra kampen mod bundproppen fra Rayo Vallecano.

De er kun et enkelt point fra at slå rekorden for flest kampe uden nederlag. FC Barcelona har været flyvende i denne sæson, og har indtaget førstepladsen i Primera Division med hele 12 point ned til ærkerivalerne fra Real Madrid, der skuffende har lagt sig på tredjepladsen i ligaen.

Angrebstrioen, der bliver kaldt for MSN, og står for Messi, Suarez og Neymar, har været en af hovedårsagerne til den blændende succes i Barcelona. Hvis de tre stjerner fortsætter stimen og sikrer klubben enten en sejr eller uafgjort i torsdagens møde med Rayo Vallecano, så slår Barcelona-holdet endnu en rekord for flest ubesejrede kampe.

Læs også: Messi åbner for muligheden om at spille i hjemlandet

De har ikke lidt nederlag i 34 kampe. Catalonierne tabte senest en kamp tilbage i starten af oktober, hvor danskeren Michael Krohn-Dehli med både en scoring og en assist for Sevilla hentede tre point mod Barcelona.

På trods af forspringet i mesterskabskampen, så vil holdets venstreback, Jordi Alba, ikke bide sig sikker på trofæet.

– Der er meget forsigtighed i omklædningsrummet. Vores modstandere kan give os problemer når som helst.

Læs også: Medie: Manchester United klar med 600 millioner kroner for Serie A-bomber

– Atlético Madrid bliver ved med at lægge pres på os, siger landsholdsbacken ifølge AFP.

Torsdagens modstandere ligger blot to point over nedrykningsstregen, men de er nu ubesejrede i de seneste syv opgør. Det har givet håb og tro på egne evner, mener midtbanegeneralen Roberto Trashorras.

– Det er svært at slå Barcelona, for det er det bedste hold i verden med verdens bedste spillere.

Læs også: Skandaløs fyrværkeriopførsel fra Wolfsburg-fans i Hannover: Læge ramt af raket

– Men en eller anden dag taber de en kamp, og vi må prøve at sørge for, at det er på torsdag, siger han ifølge AFP.

De nærmeste mesterskabskandidater fra Atletico Madrid vandt tirsdag 3-0 over Real Sociedad, og de fik derfor formindsket hullet op til FC Barcelona til fem point forud for torsdagens opgør. Barcelona har dog en kamp i overskud og kan udbygge føringen med en sejr mod Vallecano.

Onsdag skal Real Madrid prøve at spille sig ud af deres dårlige stime, når de møder bundholdet Levante. Med 12 point op til Barcelona ser mesterskabsdrømmene dog sorte ud, hvilket i løbet af ugen også har skabt røre i omklædningsrummet, efter Cristiano Ronaldos udtalelser om hans holdkammerater. Læs mere om stjernens udfald her.

INGEN KOMMENTARER