Bayern-anfører: Comeback bringer os tættere sammen

Bayern-anfører: Comeback bringer os tættere sammen

1056
0
DEL

Bayern Münchens anfører, Philip Lahm, var meget tilfreds med avancementet i Champions League onsdag aften, og han er sikker på, at kampens forløb vil bringe Bayern-truppen tættere sammen. 

Det var ellers lige ved at gå galt for Bayern München, der onsdag aften avancerede sig videre til Champions Leagues kvartfinaler med en sejr over Juventus. Efter at have været bagud 0-2 i det meste af kampen fik tyskerne vendt resultatet i slutningen af ordinære spilletid, og fik tvunget kampen ud i forlænget spilletid, hvor to yderligere Bayern-mål sikrede dem den samlede sejr.

Det flotte comeback, og den disciplinære præstation som Bayern München lagde for dagen, glæder Philip Lahm, der tror på, at resultatet vil styrke moralen i truppen.

– Det her vil bringe os tættere sammen på holdet. Det er den slags, der binder os sammen, siger Lahm på det efterfølgende pressemøde.

– Det var vigtigt at se, at hele holdet gjorde alt, de kunne, for at vi skulle tilbage i kampen. Vi har brug for hele holdet i sådan en situation, hvis vi skal have succes, udtaler Lahm.

Også holdets træner, Pep Guardiola, var tilfreds med sejren og ikke mindst det faktum, at man formåede at score fire mål.

– At score fire gange imod et italiensk hold, det er noget af en præstation. Ovenikøbet når man er bagud 0-2, siger Guardiola ifølge nyhedsbureauet Reuters.

– Det var en fantastisk kamp for alle på holdet. Vi spillede mod sidste sæsons finalister, og alle ved, de er et virkelig godt hold, afslutter Guardiola.

INGEN KOMMENTARER