Bayern-bomber: Guardiola vil have mere end blot mål

Bayern-bomber: Guardiola vil have mere end blot mål

741
0
DEL

Bayern Münchens brandvarme Robert Lewandowski fortæller, at Pep Guardiola ikke kun vil have mål fra polakken, men også flot fodboldspil. 

Katalanske Pep Guardiolas fodboldfilosofi er blevet velmodtaget de fleste steder verden over, men Bayern München-trænerens taktik og ideelle spiludførelse kræver ekstremt meget af hver eneste spiller, og ingen får lov at stå og kigge fodbold fra sin fastlåste position.

Det kan målmaskinen Robert Lewandowski skrive under på, men polakken synes at trives med det.

– Jeg tror ikke, at trænerens tilgang til mig er anderledes, når jeg scorer flere mål. Den er det samme. Jeg er sikker på, at han er meget tilfreds med mine mål, men han vil også have mig til at spille god fodbold og hjælpe mine holdkammerater, fortæller Lewandowski til UEFA’s hjemmeside frem mod Champions League-opgøret tirsdag aften mod Arsenal.

Læs også: Portrættet af Lewandowski

– Jeg ved, at jeg ikke behøver at score i hver eneste kamp, for at træneren er tilfreds med min præstation. Sommetider er mine bevægelser og løbemønstre på banen vigtigere for ham. Ligeså med udnyttelsen af den plads, jeg får, samt min overordnede præstation, fortsætter Bayern-topscoreren.

– Mål hjælper ikke kun mig, men hele holdet. Det er bare ikke noget, træneren forventer fra mig. Jeg er ikke en angriber, der bare venter i feltet, så jeg kan score. Jeg er bevægelig, laver afleveringer og kigger op efter mine medspillere, slutter Lewandowski.

27-årige Robert Lewandowski leverede et hattrick, sidst Bayern München spillede en Champions League-kamp.

INGEN KOMMENTARER