Bayern-profil: Forstår godt hvis Götze forlader os

Bayern-profil: Forstår godt hvis Götze forlader os

1077
0
DEL

Mario Götze er faldet ud i kulden hos Pep Guardiola i Bayern München, der er stærkt besat på de offensive positioner, hvorfor der ikke er fundet plads til VM-helten fra 2014. Nu udtaler en holdkammerat sig om tyskerens situation i klubben.

Thomas Müller og Mario Götze er både klubkammerater i Bayern München og landsholdskammerater. Nu udtaler førstnævnte sig om Götzes situation i klubben, og han forstår godt, hvis den tidligere Dortmund-spiller vælger at forlade klubben til sommer.

– Jeg har snakket med Mario, og naturligvis har vi snakket sammen i omklædningsrummet, og jeg forstår fuldt ud, hvorfor han ikke er tilfreds med situationen i klubben, som den er lige nu, fortæller Thomas Müller ifølge Footballinside, og han fortsætter;

– Men han joker stadigvæk, og han giver sig fuldt ud til træning, og det virker som om, han ikke vil skynde sig væk fra klubben.

Mario Götze er flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool, der råder over tyskerens tidligere træner i Dortmund.

INGEN KOMMENTARER