Beckham: LvG bør dømmes efter sæsonen

Beckham: LvG bør dømmes efter sæsonen

686
0
DEL

David Beckham bakker den pressede Manchester United-træner Louis van Gaal op og mener, at man først bør dømme ham efter sæsonen. 

Louis van Gaal er en yderst presset mand for tiden, hvor dårlige resultater og skuffende præstationer har gjort, at Manchester United blandt andet er røget ud af Champions League og ligger på en femteplads i Premier League.

Den tidligere Manchester United-stjerne David Beckham mener dog ikke, at det er fair at dømme den hollandske manager, før sæsonen er færdigspillet.

– Van Gaal er en erfaren manager, og han ved, hvad der skal til, men det er ikke nemt at være træner på Old Trafford, siger englænderen til talkSPORT og fortsætter:

– Man bliver nødt til at kigge på resultater, måden man spiller på, og man bliver nødt til at lytte til fansene, store personer omkring klubben – ja, der er mange ting, der spiller ind. Man kan ikke bare dømme manageren.

David Beckham har kun store roser tilovers for Louis van Gaal.

– Jeg har mødt ham én gang, og han behandlede mig utrolig godt. Han er træner for Manchester United, så selvfølgelig vil der være kritik, men lad os se, hvad der er sket, når sæsonen er slut, siger David Beckham og slutter.

INGEN KOMMENTARER