Bendtner: Succesen er forskellen på Zlatan og mig

Bendtner: Succesen er forskellen på Zlatan og mig

1095
0
DEL

Nicklas Bendtner fortæller, at han har kæmpe respekt for Zlatan Ibrahimovic, og den danske landsholdsangriber erkender da også, at forskellen på ham selv og svenskeren er succesen. 

Nicklas Bendtner har fået øgenavnet ‘Lord Bendtner’ qua sin selvsikre og til tider direkte arrogante facon, og det nærmest guddommelige tilnavn har også en ironisk klang, fordi danskeren – mener visse personer – har et overdrevet og forfejlet billede af sig selv som fodboldspiller.

I et interview med det tyske magasin 11freunde optræder Bendtner dog langt mere ydmygt, end han normalt har for vane, og han citeres for at erkende, at Zlatan Ibrahimovic er en dygtigere fodboldspiller end ham selv og har haft en større karriere.

– Succesen. Zlatan ser tilbage på en fantastisk karriere. I alle lande, han har spillet i, har han vundet mesterskabet. Jeg har kæmpe respekt for ham, siger Bendtner i interviewet.

Læs også: Liverpool jagter sydamerikansk midtstopper

– Ham (Zlatan Ibrahimovic, red.), svarer Bendtner resolut, da intervieweren for det tyske magasin 11freunde spørger ham, hvem der er bedst af de to.

Læs også: Engelsk spiller forvandlede 20 kroner til 400.000 kroner

27-årige Nicklas Bendtner ser dog flere ligheder rent personligt mellem ham og hans svenske kollega.

– Vi er begge autentiske. Vi er, som vi er, og vi siger, hvad vi tænker. Men der ophører lighederne så også, erkender Wolfsburg-angriberen.

Nicklas Bendtner har varmet bænken i Folkevognsklubben det meste af indeværende sæson, og det er mere end en måned siden, han sidst fik spilleminutter i Bundesligaen.

INGEN KOMMENTARER