Berlusconi: Derfor er det umuligt for Milan at hente Zlatan hjem

Berlusconi: Derfor er det umuligt for Milan at hente Zlatan hjem

1272
0
DEL

AC Milans præsident Silvio Berlusconi mener, at det er en umulig opgave at skulle hente Zlatan Ibrahimovic hjem til San Siro. Den italienske traditionsklub kan ganske enkelt ikke matche tilbuddene økonomisk.

Zlatan Ibrahimovic er med overvejende stor sandsynlighed i gang med sin sidste sæson på Parc des Princes, men karrieren er langt fra slut, selvom den lange svensker har rundet de 34 år.

Adskillige tilbud ligger efter sigende klar til Zlatan, og onsdag kunne den engelske avis The Sun så melde, at de store penge venter i Kina.

Premier League-klubber som Manchester United, Arsenal og West Ham skulle angiveligt også stå klar med en kontrakt til den svenske målsluger, mens også AC Milan sættes i forbindelse med ham.

Det er dog ganske enkelt umuligt at hente Zlatan Ibrahimovic tilbage til AC Milan, mener klubbens præsident Silvio Berlusconi.

– Det er umuligt at bringe Ibrahimovic tilbage, siger Silvio Berlusconi ifølge Tele Radio Stereo.

– Zlatan får tilbud fra Kina og De Forenede Arabiske Emirater, som vi ganske enkelt ikke kan matche.

Læs også: Avis: Denne Lazio-stjerne skal erstatte Cuadrado i Juventus

Francesco Tottis situation i bardomsklubben Roma er som bekendt også hektisk, efter at han har raget sig uklar med cheftræner Luciano Spalletti ovenpå offentlig brok over manglende spilletid.

Silvio Berlusconi ser dog heller ikke Totti til AC Milan som en mulighed.

– Totti er også umulig at hente. Man køber bare ikke klublegender som ham, forklarer Milan-præsidenten, der håber, at Roma finder en løsning.

– Jeg håber, at Totti kan nå til enighed med Roma, så han kan blive der efter hans aktive karriere.

Læs også: Manchester United-stjerne ude resten af sæsonen

INGEN KOMMENTARER