Braithwaite: Jeg smutter ved nedrykning

Braithwaite: Jeg smutter ved nedrykning

957
0
DEL

Den danske landsholdsangriber gør det klart, at hvis han rykker ned med sin franske klub Toulouse, så er Braithwaite fortid i klubben. 

I de syv resterende kampe der er tilbage af den franske Ligue 1, skal Martin Braithwaite og hans Toulouse-mandskab forsøge at skrabe syv point sammen, så man kan nå op over nedrykningsstregen.

Toulouse er altså i en overhængende fare for at ryge ned i Ligue 2, og sker det, så er den danske angriber smuttet fra klubben. Det fortæller han fra landsholdslejren i Herning til nyhedsbureauet Ritzau.

– Nej, selvfølgelig vil jeg ikke spille i den næstbedste række, det er stensikkert, men jeg tror stadigvæk på, at vi kan overleve.

– Vi har et hold, der burde kunne overleve i den bedste række, men vi har ikke været bedre i den her sæson. Der resterer stadigvæk nogle kampe, hvor alt er muligt, og vi skal se, om vi ikke kan nå at overleve, siger Braithwaite.

Læs også: Hareide: Det her er de bedste spillere, jeg nogensinde har trænet

Men om Braithwaite vil blive i Frankrig, såfremt Toulouse rykker ned, er angriberen ikke afklaret med endnu.

– Det ved jeg faktisk ikke. Lige nu tænker jeg bare på at spille godt for min klub og gøre alt for, at den skal overleve.

– For mig personligt er det gået rigtig godt i den her sæson. Selvfølgelig har det været svært på et hold, der har haft en krise og ikke spillet særlig godt, men jeg føler også, at det siger noget om mig, at jeg har spillet godt på et hold, der ikke spiller så godt, siger den tidligere Esbjerg-spiller.

Braithwaite nyder ellers god succes i Toulouse, hvor han i de seneste tre kampe har ageret anfører for klubben, og der er en rolle, som Braithwaite befinder sig godt i.

– Jeg har været i Toulouse i snart tre sæsoner, og jeg er faldet godt ind i den franske kultur, jeg taler sproget flydende, og jeg tror, at jeg har en god effekt på truppen og har en god status i klubben.

–  Lederrollen falder mig naturligt, og jeg skal ikke ændre mig, jeg skal bare være mig selv, afslutter Martin Braithwaite.

Inden Braithwaite vender hjem til Frankrig skal han først have overstået landskampspausen, hvor han torsdag aften kan få mulighed for at spille sin landskamp nr. 13.

INGEN KOMMENTARER