Brøndby-direktør: Ny strategi offentliggøres onsdag

Brøndby-direktør: Ny strategi offentliggøres onsdag

1956
0
DEL

Brøndby IF har netop meddelt, at den ventede generealforsamling den 13. april flyttes til den 10. maj grundet en procedurefejl. Administrerende direktør, Jesper Jørgensen beklager fejlen, men lover offentliggørelse af ny strategi i morgen.

Jesper Jørgensen er en ærgerlig mand, efter en procedurefejl ændrede planerne for Brøndbys generalforsamling her til formiddag:

– Først og fremmest må jeg tage procedurefejlen og den manglende anmeldelse om generalforsamlingen til Erhvervsstyrelsen på min kappe. Det er en simpel procedure, som jeg har overset. Det er aldrig sket før i min tid i klubben, og det er så banal en fejl, at det bare ikke må ske. Derfor har jeg også selv meddelt bestyrelsen om fejlen og personligt beklaget over for dem. Jeg ønsker også at sende en stor beklagelse til vores mange aktionærer, som havde set frem til generalforsamlingen i morgen. Jeg og bestyrelsen havde glædet os til at stå foran vores aktionærer og fortælle en række positive historier om året, der er gået siden sidste generalforsamling, men det er essentielt for os, at regler og formalia altid overholdes til punkt og prikke, og derfor er konsekvensen, at vi rykker generalforsamlingen. Vi håber, at aktionærerne i stedet har mulighed for at møde op den 10. maj.

Læs også: Brøndby rykker generalforsamling grundet procedurefejl: Jan Bech får en måned mere som formand

Klubben vil dog stadig offentliggøre den nye strategi, man tidligere har varslet med:

– Lige så ærgerlig jeg er over procedurefejlen i forhold til generalforsamlingen, lige så meget glæder jeg mig over, at vi kan offentliggøre vores nye strategi i morgen som planlagt. Senere i dag vil vi invitere medierne til en presseseance i morgen eftermiddag, hvor Troels Bech og jeg vil offentliggøre den nye strategi for Brøndby IF. Vi ser frem til at præsentere strategien og vejen frem for klubben, lyder det fra Jesper Jørgensen.

 

INGEN KOMMENTARER