Brøndby-komet: De mange fans er en kæmpe motivation

Brøndby-komet: De mange fans er en kæmpe motivation

884
0
DEL

Christian Greko Jakobsen forsøger at undgå at blive distraheret af omgivelserne på Brøndby Stadion, men den talentfulde offensivspiller erkender, at de mange fans er en kæmpe motivation for ham. 

Brøndby IF hentede Christian Greko Jakobsen i FC Roskilde, og efter en svær start i vestegnsklubben har den unge offensivspiller nu kæmpet sig ind på førsteholdet med bravour og fik søndag aften scoret sit første Superliga-mål i topbraget mod FC Midtjylland.

Greko har skullet tilpasse sig fra kampe med omkring 1.000 tilskuere på Roskilde stadion til et Brøndby Stadion, der i perioder huser 10.000 stemningsglade Brøndby-tilhængere, og selvom den målfarlige kantspiller forsøger at abstrahere fra omgivelserne, så indrømmer han, at det giver et kæmpe motivations-boost.

– Jeg forsøger at lade være med at tænke for meget på det. Der er bare 10.000 – 20.000 tilskuere i stedet for 1.000, men det er en kæmpe motivation, siger Greko til Jyllands-Posten.

Gårsdagens flotte scoring mod de forsvarende mestre fik Brøndbys angrebstræner Mark Strudal i jubelekstase, og det er der en helt særlig grund til.

– Det var fordi, at jeg scorede på det, Martin Strudal kalder en rundskæv. Hvor man trækker ind i banen og drejer bolden op i målhjørnet. Vi træner det faktisk hver dag, forklarer den unge Brøndby-komet.

Gårsdagens scoring mod FC Midtjylland var Christian Greko Jakobsens første i Superligaen, men han har tidligere brilleret foran målet, da han i sin debut i pokalturneringen nettede intet mindre end fire gange på Holbæk Stadion.

INGEN KOMMENTARER