Brøndby-motto inspirerer Juventus-direktør: Bruger det i verserende Totti-sag

Brøndby-motto inspirerer Juventus-direktør: Bruger det i verserende Totti-sag

2925
0
DEL

Juventus-direktør Beppe Marotta følte sig så stærkt inspireret af Brøndby-motto, at han valgte at henvise til den danske traditionsklubs emblem i den verserende Roma-sag om Francesco Totti.

En tiltagende sag om den italienske fodboldlegende Francesco Totti, der blev hjemsendt af cheftræneren i Roma, Luciano Spalletti, har pludselige fået danske referencer. Nærmere præciseret Brøndby-referencer.

Således brugte Juventus-direktøren Beppe Marotta et Brøndby-motto med direkte henvisning til de blå-gules klubemblem til at belyse problemstillingen med Totti i AS Roma.

– Det er tydeligt, at Roma nu skal håndtere en meget pinlig situation, siger Marotta til Rai Sport.

Læs også: Endnu en stjerne afviser kinesiske millioner

– Jeg kan kun sige, hvad der skete med os og Del Piero, som stadig står som et Juventus-ikon, en ikonisk figur for fodbolden og en legende i vores klub.

– Da hans kontrakt udløb, forlængede vi den med endnu en sæson, og præsidenten var meget klar i mælet til mødet med aktionærene i oktober, forklarer Juventus-direktøren videre.

Læs også: Brøndby-matchvinder: Dejligt at kunne gøre en større forskel i dag

– Han hyldede historien om denne store mester, som bidrog til den store succes, vi har haft i klubben, og på samme tidspunkt annoncerede han, at det ville blive hans sidste sæson.

– Sådan lukkede vi den sag på den bedst mulige måde; med en scudetto (et mesterskab, red.) under vores dengang nye cheftræner Antonio Conte, fortæller Marotta.

Læs også: Juelsgård efter Brøndby-indhop: Det meste lykkedes

Beppe Marotta følte sig i den sammenhæng inspireret af Brøndbys velkendte motto Supra Societatem Nemo.

– Vi var meget klare og tydelige. Jeg synes, at det på nuværende tidspunkt er passende at påminde folk om, hvad der står på den danske klub Brøndbys emblem: Supra Societatem Nemo. Det betyder, at der ikke er nogen over klubben, siger Marotta til slut.

Læs også: Zanka: Vi gør arbejdet færdigt nu

INGEN KOMMENTARER