Brøndby-profilen Austin kørt på skadestuen

Brøndby-profilen Austin kørt på skadestuen

2345
0
DEL

Rodolph Austin er blevet kørt på skadestuen efter sit uheld i Brøndbys premierekamp mod Hobro. Også anfører Daniel Agger måtte forlade banen før tid.

Brøndby IF tog her til aften hul på forårssæsonen, da de fik besøg af Hobro, og efter blot en halv time måtte midtbaneterrieren Rodolph Austin lade sig udskifte.

Man kender endnu ikke til skadens omfang, men den 30-årige jamaicaner blev kørt til skadestuen kort efter udskiftningen.

– Jeg ved ikke, hvad der er sket med Rodolph, men han er på skadesstuen nu. Vi får en melding på ham i morgen, siger cheftræner Thomas Frank ifølge bold.dk.

Læs også: Tøffe spår Brøndby uden for medaljepladser: De er ikke farlige nok

Også holdets skrøbelige kaptajn måtte forlade banen før tid.

– Daniel Agger fik en lille forstrækning i maveregionen ved fredagens trænings, så vi vidste godt, at det var en udfordring. Han kunne desværre ikke gennemføre kampen, forklarer Thomas Frank.

Læs også: Avis: Guardiola vil bruge i alt 800 mio. på at hente denne forsvarsspiller til City

Thomas Frank skulle efterfølgende også have givet udtryk for, at han forventer at få en melding på Aggers situation engang i morgen.

Brøndby fik i femte forsøg skovlen under Hobro IK med en 1-0-sejr. Scoringen blev leveret af debutanten Kamil Wilczek halvvejs inde i anden halvleg.

Læs også: United-helten Rashford: Fantastisk at score i min Premier League-debut

INGEN KOMMENTARER