Brøndby-svensker: Vi har mere i os

Brøndby-svensker: Vi har mere i os

1453
0
DEL

Magnus Eriksson mener, at holdet har mere i sig, end det de viste i går i sidste testkamp mod Viborg, og det glæder han at vise i forårspremieren mod Hobro. 

Et vigtigt forår nærmer sig nu med hastige skridt, og Brøndby IF gjorde i går sine sidste forberedelser, inden det i weekenden går løs mod Hobro på Brøndby Stadion.

De blå-gule vandt 1-0 over Viborg i sidste testkamp med nyerhvervede David Boysen som målscorer, men det var ikke, fordi tilskuerne var ved at falde bagover af bar begejstring.

Det erkender Magnus Eriksson fuldt ud, og den 25-årige offensivspiller mener da også, at Brøndby har meget mere i sig, end de beviste mod Viborg.

– Jeg synes ikke, at vi viser alt det, vi kan. Det er vigtigt, at vi vinder kampen, og det er vigtigt, vi får scoret et mål, men vi har et par niveauer mere i os. Der var en del fans, så det var godt at vinde en kamp for dem, men jeg synes, at vi kan spille bedre. Det var en hård omgang, for det var en tung bane at spille på, men fysisk er vi, hvor vi skal være. Det føles godt, sagde Magnus Eriksson efter kampen til Brøndbys hjemmeside.

Nu glæder Eriksson sig bare til at få taget hul på forårssæsonen og bevise, at de kan gøre det bedre end i efteråret.

– Jeg synes, vi har holdet til mere, og vi vil gerne præstere bedre, end vi gjorde i første halvdel af sæsonen. Vi ligger til i toppen, og vi er kun få point fra de sjove pladser. Så vi er med deroppe, men vi skal forbedre os for at være med i top 3. Det er det, vi arbejder hårdt på, og vi ser frem mod på søndag, siger han til slut.

Brøndby IF har papirer på Magnus Eriksson frem til sommeren 2019.

INGEN KOMMENTARER