Brøndby-træner før Viborg-kamp: Ingen lette kampe i Superligaen

Brøndby-træner før Viborg-kamp: Ingen lette kampe i Superligaen

984
0
DEL

Brøndbys cheftræner Thomas Frank  roser søndagens modstander fra Viborg og cementerer, at der ikke er nogle ‘walk-overs’ i ALKA Superligaen. 

Sidst Brøndby IF mødte Viborg, vendte vestegnsklubben en dårlig stime og besejrede den jyske oprykkerklub med 4-0.

På trods af det ser cheftræner Thomas Frank Viborg som et stærkt hold med åbenlyse kvaliteter. Brøndby-træneren er særligt imponeret over jydernes defensive fundament med anfører Mikkel Rask som dirigent.

– Viborg har et erfarent hold og spiller oftest lige op med deres modstandere, og til trods for deres aktuelle placering som nummer 11, så har de en stærk defensiv ført an af Mikkel Rask, udtaler Thomas Frank sig til Brøndbys hjemmeside.

– De er farligst på standardsituationer, men med Jeppe Curth tilbage så har de offensivt flere strenge at spille på. Ingen kampe er nemme i Alka Superligaen og det gælder også kampen i morgen mod Viborg, fortsætter Brøndby-træneren om søndagens modstander.

Brøndby IF ligger aktuelt på en 8. plads i ALKA Superligaen, men kan være tilbage i den bedste halvdel af tabellen med en sejr, hvis de øvrige Superliga-resultater flasker sig.

INGEN KOMMENTARER