Brøndby vil hente gratis OB-profil

Brøndby vil hente gratis OB-profil

911
0
DEL

Brøndby IF vil ifølge BT forsøge at hente OB-talismanen Rasmus Falk til sommer, når han står kontraktløs. 

23-årige Rasmus Falks kontrakt med OB udløber til sommer, og det vides endnu ikke, om den boldsikre offensivspiller har tænkt sig at forlænge samarbejdet med fynboerne.

På den anden side skulle Brøndby IF stå og lokke Rasmus Falk med en kontrakt, som sender ham til vestegnen.

Med Falks kontraktudløb i OB til sommer kan andre klubber allerede begynde at tilbyde en kontrakt fra januar måned.

Selv ved hovedpersonen ikke, hvad der skal ske, men han tager det meget stille og roligt.

– Jeg er godt klar over min situation, og jeg tager det meget stille og roligt. Til sommer ved jeg ikke, hvad der skal ske endnu. Om jeg bliver i Odense eller skal et andet sted hen. Det er en del af fodboldverdenen, men det næste skridt, jeg skal tage, skal være det, der er bedst for mig, siger Falk til BT.

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech, der tidligere har trænet Rasmus Falk i Odense Boldklub, har nægtet at forholde sig til rygtet, men erkender overfor BT, at Rasmus Falk er en, man har kendskab til i Brøndby og synes er dygtig.

INGEN KOMMENTARER