Brøndbys altmuligmand vil have fast position: Irriterende at sidde på bænken

Brøndbys altmuligmand vil have fast position: Irriterende at sidde på bænken

1584
0
DEL

Frederik Holst er træt af at agere altmuligmand i Brøndby. Han jagter en fast plads i de blågules startopstilling. 

De fleste vil betegne det som en kvalitet at kunne bestride flere positioner, men for altmuligmændene er bænkpladser ofte et uundgåeligt lod.

De alsidige trupspillere skal kunne smides ind, når lokummet brænder på, og det er lige præcis sådan, det forholder sig for Frederik Holst i Brøndby, og det vil han egentlig gerne ændre.

Brøndby-spilleren med det spanske blod i årerne vil gerne have en fast plads på én bestemt position.

– Det kan man godt, desværre, siger Holst lettere bedrøvet til bold.dk, da han bliver adspurgt, om man kan betegne ham som Brøndbys altmuligmand.

– Jeg vil gerne spille fast på en position, men sådan er det ikke lige nu, og så må jeg tage, hvad der er, siger Holst videre.

Frederik Holst er irriteret over at skulle sidde på bænken, men han er indstillet på bare at fyre den af til træning og den vej igennem erobre en plads i Brøndbys startopstilling.

– Det var lidt irriterende at komme tilbage fra U21-landsholdet, hvor jeg spillede to gode kampe, som vi begge vandt, og så sidde på bænken (mod FC Midtjylland. red). Men der er ikke så meget at gøre ved det. Jeg må bare fyre den af på træningsbanen og så tage den tid, jeg kan få, forklarer Holst.

Læs også: Kan Real Madrid bryde 29 års europæisk forbandelse?

Frederik Holst fik i søndagens hjemmekamp mod OB en sjælden startplads grundet skadeskvaler i truppen, og altmuligmand-betegnelsen holder, for den unge Brøndby-spiller spillede venstre back.

Efter en lidt sløj start på kampen med flere fejl fik Holst spillet sig op med holdkammeraterne, og til sidst kunne de fejre en 1-0-sejr over fynboerne, hvilket var meget vigtigt.

Læs også: FCK-profil tror på triumf: En derbysejr er mere end tre point

– Det var pissevigtigt. Vi har haft et hårdt program, og vi havde inden kampen snakket om, at vi havde gjort det godt i Parken, men at vi ikke kunne bruge det til en skid, hvis ikke vi præsterede mod OB, forklarer en meget bestemt Frederik Holst.

Brøndby møder søndag ærkerivalerne fra F.C. København i Telia Parken, når tredje og sidste Superliga-derby i denne sæson skal afvikles.

Læs også: Eks-United-angriber: Derfor bør klubben gå med Mourinho og ikke Giggs

INGEN KOMMENTARER