Avis: Brøndbys øverste top boykotter også derbyet i Parken

Avis: Brøndbys øverste top boykotter også derbyet i Parken

3912
2
DEL

Brøndbys øverste ledelse, bestyrelse og sponsorer boykotter søndagens derby på lige fod med fansene. Det erfarer Ekstra Bladet.

Tidligere på ugen kom det frem, at F.C. København har sat strenge restriktioner for Brøndbys fans efter balladen ved sidste derby.

Restriktionerne gør blandt andet det ulovligt for Brøndby-fansene at opføre såkaldte tifoer, ligesom flag heller ikke er velkomne på Telia Parkens udebaneafsnit.

Disse restriktioner er blevet mødt med stor modstand og harme af Brøndbys fans, og i løbet af ugen har vestegnsklubben forgæves forsøgt at finde en løsning i fællesskab med F.C. København.

I stedet ligger det nu fast, at Brøndby-fansene boykotter søndagens derby, fordi de ikke vil affinde sig med de strenge krav, som F.C. København har opstillet.

Som vi her på Sambabold.dk kunne berette om tidligere i dag, tog Brøndby IF på deres officielle klubhjemmeside deres egne fans parti og tog samtidig afstand til F.C. Københavns restriktioner

Blandt andet på baggrund af den udmelding erfarer Ekstra Bladet nu, at man i Brøndby IFs øverste ledelse og bestyrelse følger fansenes boykotning af kampen, ligesom klubbens sponsorer følger trop ved ikke at dukke op i Telia Parken til søndagens Superliga-derby.

Læs også: Midt i afstraffelsen af egne fans: Brøndby byder FCK-fans velkommen til pokalderby

2 KOMMENTARER

 1. Hold nu kæft mand! Tjek fck.dk – Brøndby må GERNE lave tifo. Research for helvede, research!

 2. Hej Ragnar,

  For det første vil jeg gerne opfordre til et ordentligt og sobert sprogbrug.

  Det er rigtigt, at der ikke direkte er et forbud mod opførelser af tifoer på søndag, men Brøndbys fans er blevet mødt med en masse restriktioner, der umuliggør en udførelse af det, de havde planlagt.

  Ved nærmere eftertanke kunne det godt have stået mere udpenslet i artiklen.

  Tak for dit indspark, men husk nu at holde tonen.

  God weekend og god kamp på søndag. 🙂

  // Daniel

Comments are closed.