Carrick: Det gør ondt

Carrick: Det gør ondt

796
0
DEL

Manchester United tabte på Boxingday deres fjerde kamp i træk, og det gør ondt på alle i klubben, mener Michael Carrick. 

Manchester United befinder sig i skrivende stund på Premier Leagues sjette plads, efter en stime på fem kampe i Premier League uden en sejr.

Det gør ondt på klubbens fans, men det gør i den grad også ondt på spillerne, der trænger ligeså meget til en sejr, som tilhængerne gør.

– Det er en forfærdelig stime og en forfærdelig følelse. Det gør meget ondt. Hvad ellers kan jeg sige. Det gør ondt, siger Michael Carrick til Sky Sports efter kampen.

Michael Carrick mener, at det er kollektivet der svigter, og det er ikke godt nok, når man spiller for en traditionsrig klub som Manchester United. Han mener derfor, at spillerne individuelt er nødt til at se indad.

– Som hold spiller vi ikke godt nok fortiden, og det må vi tage ansvar for. Vi spiller for Manchester United. Det er en speciel klub, og det er et privelige at spille her. Vi er nødt til at gøre det bedre, så simpelt er det.

– Vi må starte indefra og det er alle nødt til at gøre. Vi må stå sammen, og så har vi brug for en sejr, siger Carrick.

Michael Carrick mener heller ikke, at man kan skyde skylden på manager Louis Van Gaal alene, da alle i klubben er nødt til at tage ansvar i denne periode.

– prøv at hør. Som klub, som spiller og som træner er vi nødt til at stå sammen og tage ansvar. Vi er sammen om det her, afslutter Michael Carrick.

INGEN KOMMENTARER