Chelsea har taget kontakt til Roma-profil

Chelsea har taget kontakt til Roma-profil

1112
0
DEL

Ifølge Sky Sports kilder i støvlelandet har The Blues været i kontakt med AS Romas Kostas Manolas, der angiveligt står højt på Antonio Contes ønskeliste. 

Antonio Conte underskrev i mandags en tre-årig kontrakt med de engelske mestre fra Chelsea, og det ser ud til, at han allerede nu er ved at tage kontakt til de spillere, han gerne ser trække en Chelsea-trøje over hovedet til næste sæson.

Ifølge Tuttomercatoweb.com er en anden Roma-profil, Miralem Pjanic, allerede blevet tilbudt en kontrakt af London-klubben, og nu står de således på spring til at få fingrene Manolas. Dette melder Sky Sports kilder i Italien.

Den græske stopper ankom til den italienske hovedstadsklub i 2014 og har siden da spillet sig frem til en fast plads i startopstillingen. Det er således blevet til 29 Serie A-optrædener i indeværende sæson for den defensive krumtap.

Det ser altså ud til, at Conte udset sig Manolas til at være manden, der skal udfylde det defensive tomrum, der opstår, når John Terry forlader Stamford Bridge til sommer. Den rutinerede englænder er som bekendt ikke blevet tilbudt en ny kontrakt af sin hjerteklub.

INGEN KOMMENTARER