Chelsea-talent: Derfor forlod jeg Chelsea

Chelsea-talent: Derfor forlod jeg Chelsea

1685
0
DEL

Den 19-årige talentspiller, Charly Musonda Jr., har forklaret, hvorfor han forlod Chelsea i januartransfervinduet.

Det 19-årige belgiske offensive midtbanespiller, der går under navnet Charly Musonda Jr., var ikke ønsket på banen af Chelsea og heller ej af José Mourinho. Her foretrak man at give spilletid til andre unge spillere, heriblandt Ruben Loftus-Cheek, der spiller på den centrale midtbane.

Musonda var aldrig udset som god nok for førsteholdet – heller ej i turneringskampe, hvor man stillede med unge spillere, og tog derfor selv vejen til Spanien – nærmere specifikt: Real Betis – i januartransfervinduet.

Og det skifte er han meget glad for at have fuldført.

– Jeg havde brug for minutter for at udvikle mig yderligere, så jeg var nødt til at forlade Chelsea, og det synes jeg, at jeg gjorde på det perfekte tidspunkt, forklarer udlejede Charly Musonda Jr. til belgiske Voetbal Nieuws.

Han har også haft en god start med otte kampe ud af ni mulige, og har ligeledes kvitteret med et mål og et yderligere oplæg til samme, men på trods af den gode start på lejeaftalen, så forholder Musonda sig ydmyg.

– Det går godt, men jeg er ikke overrasket. Det var dét her, jeg forventede, men jeg har begge mine fødder på jorden. Jeg tager bare tingene som de kommer, tilføjer Musonda Jr.

Og på trods af at have været i en af Englands største klubber, Musondas moderklub, Chelsea, så glemmer han ikke sine rødder.

– Jeg begyndte at spille fodbold i Anderlecht, og opvoksede også dér, så den klub vil altid være i mit hjerte, forklarer han, og tilføjer:

– Men alligevel, så var mit skifte til Chelsea den vigtigste beslutning i min karriere hidtil. Jeg har fået en fantastisk træning derhenne (i Chelsea, red.), afslutter Musonda.

Lejeaftalen med Real Betis, der i øjeblikket indtager en 14.-plads i den spanske Liga BBVA, slutter den 30. juni, 2016, hvorefter Musonda vender tilbage til Chelsea i håb om spilletid på førsteholdet.

INGEN KOMMENTARER