City-boss: Guardiola-rygterne påvirker ikke spillerne

City-boss: Guardiola-rygterne påvirker ikke spillerne

635
0
DEL

Manuel Pellegrini slår fast, at rygterne om Pep Guardiolas mulige tiltrædelse i klubben ikke påvirker spillertruppen. Det kunne ellers godt se sådan ud, hvis man kigger på, hvordan spillet har set ud på det seneste.

Godt nok er han ikke præsenteret endnu i Manchester City, men meget tyder på, at Pep Guardiola fra sommeren 2016 skal være træner i den engelske storklub. Holdets nuværende manager, Manuel Pellegrini slår dog fast, at Guardiolas mulige overtagelse i klubben ikke påvirker spillerne på nogen måde.

– Jeg tror ikke, at spillerne kun arbejder for manageren. De arbejder for truppen og dem selv, fordi de gerne vil vinde. Noget af det vigtigste som manager er at have en god kontakt med spillerne, siger Pellegrini til Sky Sports.

– Men jeg tror ikke, at en professionel fodboldspiller vil have nogle problemer med at høre eller læse om ting, der måske sker næste år. Hvis de ikke er professionelle spillere, er de ikke topspillere. Så jeg er absolut sikker på, at ingen i truppen har noget problem eller nogen tvivl om, hvad vi har gang i denne sæson, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden.

Manuel Pellegrini har først kontraktudløb med Manchester City i 2017, og indtil andet er officielt er det stadig chileneren, der har styrrollen i den engelske storklub.

INGEN KOMMENTARER