City-boss: Pep vil passe godt ind i City

City-boss: Pep vil passe godt ind i City

600
0
DEL

Pep Guardiola er kraftigt rygtet til Manchester City. Forleden kom det frem, at den succesrige træner stopper i Bayern München til sommer, og nu meldes han så på vej til det engelske.

Han er om nogen en af de mest succesrige trænere i nyere tid. Nu er Pep Guardiola på vej videre i trænerkarrieren, efter at spanieren har fortalt Bayern München, at han stopper i klubben til sommer. En af bejlerne til den dygtige træner er Manchester City, og holdets nuværende manager mener da også, at Pep Guardiola vil passe godt ind i Manchester City.

– Store managers vil altid gerne arbejde her i Premier League. Det er umuligt ikke at ville hertil, især hvis man har erfaringer fra de andre ligaer.

– Så jeg tror, at Pep Guardiola gerne vil hertil. Jeg ved ikke, om han skal til CIty i næste sæson eller en anden klub, men jeg er sikker på, at han kommer til Premier League en dag, siger han ifølge Manchester Evning News.

– Jeg håber, at han får muligheden for at arbejde her i Manchester City. Jeg siger det, fordi jeg elsker klubben, og jeg håber, at Pep kan arbejde her i fremtiden. Jeg er sikker på, at han vil blive vigtig for klubben, siger den nuværende City-manager endvidere.

Manuel Pellegrini har kontraktudløb i 2017 i Manchester City, men italieneren mener ikke, at det ville være forkert, hvis klubben ansatte Pep Guardiola til fordel for ham selv.

INGEN KOMMENTARER