City-profil vil spolere United-kaptajns fødselsdag

City-profil vil spolere United-kaptajns fødselsdag

830
0
DEL

Manchester City-profil, Pablo Zabaleta, håber på, at han og resten af City-mandskabet kan spolere Wayne Rooneys fødselsdag i dagens Manchester derby.

Den engelske kaptajn fyldte i går 30 år, og kan i dag give sig selv den perfekte fødselsdagsgave ved at vinde over bysbørnene fra City, og dermed kravle forbi ‘The citizens’ og dermed overtage Premier Leagues andenplads.

Zabaleta har dog andre planer, og udtrykte overfor Daily Star, at han gerne vil spolere Rooneys planer og understreger vigtigheden af dagens opgør:

– Vi har mulighed for, at udbygge vores føring til fem point, hvis vi formår at vinde over United. De har dog chancen for at slå os og dermed muligheden for at gå til tops i ligaen. Så det bliver en kæmpe kamp, forklarer City-backen, der grundet en knæskade kun har repræsenteret ‘noisy neighbours’ to gange i indeværende sæson.

Rooney har kun misset én kamp i denne sæson og scorede senest mod Everton sit første udebanemål siden november sidste år.

Med en sejr i dag på Old Trafford, kan City genvinde Premier Leagues førsteplads, som Arsenal overtog med gårsdagens sejr over Everton.

Kampen fløjtes i gang 15.05 og kan følges direkte på TV3 +.

INGEN KOMMENTARER