Colin Todd: Fodbold er et ondt spil

Colin Todd: Fodbold er et ondt spil

1095
0
DEL

Randers tabte i går 1-2 til FC København i DBU Pokalen, hvilket efterfølgende fik Colin Rodd til at kalde fodbold for et ondt spil.

Kronjyderne har været igennem en turbulent uge, med Keller/Borring-sagen, der indtil videre har resulteret i en pause fra grønsværen til Jonas Borring. Keller fik i samme omgang frataget sit anførerbind og var herudover ikke udtaget til gårsdagens kamp, hvor Randers efter 120 minutters spil måtte se sig slået med 2-1:

– Da vi gik ind i den forlængede spilletid, fornemmede jeg, at vi kunne vinde, men det er et ondt spil, for vi blev straffet med et mål, som vi normalt ikke lukker ind, siger træner Colin Todd ifølge Jyllands-Posten.

– Derefter udlignede vi i en situation, hvor jeg ikke mener, vores mål skulle have været annulleret, for bolden kom fra en af deres spillere. Med mindre jeg ikke kender reglerne, mener jeg ikke, der kunne være offside.

– Ved det første mål vi lukkede ind, mener vi, at vi skulle have haft frispark, for en af deres havde hånd på bolden. Derefter blev vi straffet, siger Todd.

Randers-træneren mener dog, at holdet leverede en flot præstation:

– Vi leverede en præstation mod Brøndby, hvor jeg mener, vi fortjente noget, og vi leverede en god præstation her, men det er et ondt spil, siger Todd.

Læs også: Medie: Keller er smidt ud af Randers-truppen efter hustrutyveri

– Vi så meget positive tegn i vores spil, og det tager vi med os. Vi kunne se, at vi gjorde FCK bekymrede, men nogle gange når man spiller steder som her, får man ikke, hvad man fortjener.

Randers røg også i sidste sæson ud af DBU Pokalen til FCK. Dengang tabte kronjyderne efter straffesparkskonkurrence.

INGEN KOMMENTARER