Cristiano Ronaldo: Messi kommer nok til at vinde Ballon d’Or

Cristiano Ronaldo: Messi kommer nok til at vinde Ballon d’Or

682
0
DEL

Cristiano Ronaldo erkender, at det formentlig bliver Lionel Messi, der løber afsted med Ballon d’Or-trofæet i år som verdens bedste fodboldspiller.

Vi er ved at nærme os afgørende fase inden Ballon d’Or-kåringen. Kåringen går i sin enkelthed ud på at udpege verdens bedste fodboldspiller, og spørger man en af de helt store bejlere til den ærefulde titel, Cristiano Ronaldo, så bliver det formentlig Lionel Messi, der står tilbage som vinder.

– For at være ærlig tror jeg, at Messi vinder. Denne type trofæ kommer an på stemmer, og han har vundet turneringer. Han vandt Champions League og La Liga, forklarede Cristiano Ronaldo, da han var gæst i ‘The Jonathan Ross Show’ torsdag aften.

Medier har i årevis tegnet et billede af, at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi egentlig ikke bryder sig om hinanden, men den udlægning har ikke bund i virkeligheden, fortæller Real Madrid-stjernen.

– Jeg har et normalt forhold (til Messi, red.). Vi har delt scenen i FIFA i otte år. Ingen har gjort det tidligere – kun os. Så det er godt. Jeg har et godt forhold til ham. Vi er ikke gamle venner, men vi respekterer hinanden, skulle den portugisiske verdensstjerne videre have fortalt.

Vinder Lionel Messi Ballon d’Or-trofæet i januar måned, bliver det hans femte af slagsen. Cristiano Ronaldo er i besiddelse af tre.

INGEN KOMMENTARER