Cruyff: PSV kan ikke matche Atletico på fysikken

Cruyff: PSV kan ikke matche Atletico på fysikken

776
0
DEL

Den hollandske legende Johan Cruyff har udtalt, at Atletico Madrid ikke er det bedste hold i verden, men derimod et af de sværeste hold at slå.

Den tidligere Ajax- og Barcelona-spiller udtaler, at PSV for enhver pris må undgå fysiske kampe, hvis de skal kunne håbe på at kunne gå videre efter deres forestående møde med Atletico Madrid.

Æresdivision-holdet sluttede gruppespillet over hold som Manchester United og CSKA Moskva og skal altså nu bide skeer med Diego Simeones mandskab.

Cruyff understreger, at han ikke er optimistisk på PSV’s vegne, medmindre altså hollænderne viser sig, at kunne matche den kampgejst som Atletico kommer med.

– Atletico Madrid er måske ikke den bedste modstander, men de er den sværeste modstander, skriver Cruyff i sin klumme i De Telegraaf.

– PSV vil komme i problemer, hvis det udvikler sig til en kamp på fysikken. De bliver nødt til at tage et skridt ad gangen for at undgå det. Atletico spiller som deres fans ønsker. Det er ikke teknisk og angribende fodbold, som Barcelona og Real Madrid, men de giver sig altid 200 %.

– PSV skal have styr på tingene fra begyndelsen, fordi Atletico helt sikkert vil være fokuserede fra første fløjt. De forsvarer med hele deres hold, men de angriber også med alle 11 spillere.

– De [Atletico] vil straffe enhver lille fejl. Jeg er ikke optimistisk i forhold til PSV, hvis de giver Atletico for meget plads på midtbanen.

Hvorvidt Cruyffs bange anelser holder stik vil vise sig på onsdag, hvor hollænderne tager imod deres spanske gæster. Efterfølende er der returopgør i den spanske hovedstad den 15. marts.

 

INGEN KOMMENTARER