Cuadrado langer ud efter Chelsea: Fik aldrig chancen

Cuadrado langer ud efter Chelsea: Fik aldrig chancen

759
0
DEL

Juan Cuadrado fik blot chancen fra start fire gange i Chelsea, inden han i sommer blev sendt på en lejeaftale til Juventus – nu langer kantspilleren ud efter London-klubben. 

Sidste vinter kom Juan Cuadrado til Chelsea fra Fiorentina, hvilket ikke just var en succes. Colombianeren fik blot fire starter for de forsvarende mestre, inden han i sommer blev sendt tilbage til Italien på en lejeaftale til Juventus.

Den hurtige kantspiller vil hellere end gerne blive i Juventus, og han langer nu ud efter Chelsea, der aldrig gav ham chancen.

– Da jeg kom derhen (Chelsea, red.), var truppen allerede tæt og solid. Jeg synes ikke, jeg fik chancen for at vise, hvad jeg kan, og det skuffer mig, men sådan er fodbold nu engang – jeg er glad for at være tilbage i Italien, siger Cuadrado ifølge Telegraph og fortsætter:

– Jeg elsker Serie A, og jeg føler, at jeg kan vise, hvad jeg kan her. Det er ikke op til mig, hvad jeg skal til sommer, men jeg elsker at være her (i Juventus, red.), afslutter colombianeren.

Juventus vandt i går 1-0 over Sassuolo, hvilket var klubbens tiende kamp i træk uden at lukke mål ind.

INGEN KOMMENTARER