Dansk ekspert: Leicester vinder guld, hvis de slår Sunderland

Dansk ekspert: Leicester vinder guld, hvis de slår Sunderland

853
0
DEL

Kasper Schmeichel og hans holdkammerater i Leicester City vinder Premier League-guldet, hvis de slår Sunderland senere i dag. Med en ny sejr kan det simpelthen ikke gå galt, lyder vurderingen fra Mikkel Bischoff. 

Leicester City er ved at skrive et stykke historie, som med nød og næppe kun overgås af de mest eventyrlige fortællinger fra gamle dage.

Senere i dag kan de rykke endnu et skridt hen mod mesterskabet, hvis de vel at mærke slår nedrykningstruede Sunderland.

Slår de Sunderland, så snupper de guldet, vurderer fodboldeksperten Mikkel Bischoff, der simpelthen ikke kan se det gå galt med endnu en sejr så tæt mod sæsonafslutning.

– Jeg er derhenne, at hvis Leicester vinder over Sunderland, så er jeg 100 procent sikker på, de vinder mesterskabet. Så vil de have mindst syv points forspring med fem kampe tilbage, og så føler jeg ikke, at det kan gå galt.

– Det vil jo i så fald kræve, at konkurrenterne vinder alle deres kampe, og det sker ikke, tror jeg, siger Mikkel Bischoff til BT.

Der har tidligere lydt kritiske røster ift., hvorvidt Leicester-mandskabet kunne klare det pres, som de her mod slutningen af sæsonen – med deres store forspring i mente – først begynder at kunne mærke nu. Det bliver dog ikke et problem, vurderer den tidligere fodboldspiller.

– Jeg synes ikke, det ligger i kortene, at Leicester kan gå ned. Truppen bliver omtalt som en, der ikke har været vant til at vinde noget og ikke har prøvet det før.

– Men de håndterede presset i slutningen af sidste sæson, hvor de skulle vinde en masse kampe for at blive i rækken, og for to år siden håndterede de presset i toppen af The Championship for at rykke op i Premier League.

– De har altså været vant til at håndtere et ekstremt pres, så jeg tror ikke, at det er det, som får dem til at gå ned, siger Mikkel Bischoff.

INGEN KOMMENTARER