Det danske U21-landshold sikrede sejren til allersidst

Det danske U21-landshold sikrede sejren til allersidst

938
0
DEL

Det lignede længe en skuffelse for det danske U21-landshold, som gæstede upåagtede Luxembourg i EM-kvalifikationen, men kort før tid dukkede Esbjerg-talentet Casper Nielsen op og fik hul på bylden.

Danmarks U21-landsholdsspillere var kæmpe forhåndsfavoritter, da de fredag aften gæstede Luxembourg, men det skulle vise sig at være sværere end som så for de danske talenter.

Cheftræner Niels Frederiksen havde ellers ikke sparet på profilerne. Således var både Pione Sisto og Andrew Hjulsager placeret på hver sin kant, mens Viktor Fischer var valgt helt fremme med Lucas Andersen liggende bag sig.

De danske drenge dominerede da også kampen fra start til slut, men ind ville bolden ikke, og ved pausen havde måltavlen ikke skiftet cifre.

Læs også: Avis: United har colombiansk forsvarsspiller i sigtekornet

Cirka halvvejs inde i anden halvleg kom Esbjerg-talentet Casper Nielsen på banen og erstattede Brøndbys Christian Nørgaard, og det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning.

Det var således Casper Nielsen, der scorede sejrsmålet, netop som man var gået ind i overtiden af kampen.

Danmarks snævre 1-0-sejr ude over Luxembourg gør, at de topper deres kvalifikationsgruppe med 13 point med fem runder igen.

Esbjerg var foruden målscoreren Casper Nielsen repræsenteret med Jeppe Højbjerg i mål, mens AaB var repræsenteret af Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting, som kom på banen med godt 10 minutter igen.

Læs også: Guillem Balague: Johan Cruyff ændrede fodbold for altid

Af Brøndby-spillere var Frederik Holst, Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager med i startopstillingen, og FC Nordsjællands Andreas Maxsø, Pascal Gregor og unge Mads Pedersen fik alle tre også spilletid. De to førstnævnte fra start.

Superliga-kometen Pione Sisto, der også har været inde omkring det danske landshold, fik også en startplads, og derudover var kollegaen i FC Midtjylland, Patrick Banggaard også med fra start, mens Ajax-danskerne Viktor Fischer og Lucas Andersen spillede fuld tid.

Læs også: Målmandstalent: Jeg kan erstatte De Gea

INGEN KOMMENTARER