David Nielsen: Vi har bevist hvad vi kan

David Nielsen: Vi har bevist hvad vi kan

751
0
DEL

David Nielsen og Lyngby har haft en flot efterårssæson, og selvom holdet på ingen måde er sikker på at rykke op i Alka Superligaen, så mener træneren, at holdet har bevist, at de kan spille med på det højeste niveau over flere kampe.

Selvom Lyngby på ingen måde har spillet de andre hold ud af banen i Bet25 Ligaen, så er holdet lige nu i spidsen for den næstbedste række, og det glæder David Nielsen sig over, selvom træneren gerne ser, at holder forbedrer sig endnu mere.

– Det må ikke være sådan, at vi i Lyngby kun kan spille fodbold, når solen skinner og pigerne har bikini på og alt er godt. Vi skal også kunne bevæge os der, hvor det gør rigtig ondt, og hvor blodet løber ned ad kinden på en, og det regner og blæser, siger Nielsen til bold.dk og han fortsætter;

– Det har vi vist, at vi kan, og det er meget vigtigt for et godt fodboldhold, at man kan det. Vi har mange dygtige spillere, og vi spiller på en besnærende måde, når banerne er gode, men jeg synes, spillerne nu har vist, de også har en hårdhed og er i stand nogle ting, der lover godt for foråret.

Lyngby overvintrer på Bet25 Ligaens førsteplads, og holdet har lige nu hele 11 point ned til Vejle på fjerdepladsen. De tre bedste hold rykker op i Alka Superligaen, når sæsonen er slut.

INGEN KOMMENTARER