Di María: Real tvang mig væk

Di María: Real tvang mig væk

711
0
DEL

Ángel Di María forlod i 2014 Real Madrid til fordel for Manchester United. Siden da har der været mange rygter om, hvorfor den hurtige kantspiller forlod Madrid-klubben. Nu fortæller han selv, hvorfor han var nødsaget til at forlade den spanske storklub.

I 2014 sprang der en stor transferbombe, da Ángel Di María blev solgt fra Real Madrid til Manchester United. En transfer der kostede United omkring 75 millioner euro. Nu taler den tidligere Madrid-stjene ud om skiftet væk fra kongeklubben, og fortæller han blandt andet, at han blev presset til at forlade klubben.

– Det er forkert, at jeg smuttede på grund af pengene. Jeg ville gerne forlænge min kontrakt, men det ville Real Madrid ikke have. De ville hellere dække de udgifter, der havde sluppet for at hente store spillere til den sommer, siger Angel Di Maria til den samlede presse efter tirsdagens CL-kamp mod netop Real Madrid og fortsætter;

– Jeg måtte smutte ud af bagdøren. Det var bestemt ikke den måde, jeg havde ønsket, at jeg skulle forlade klubben på. Nu går det dog igen frem for mig. Jeg er glad i Paris, og ønsker at blive i mange år, afslutter argentineren.

Ángel Di María blev i 2007 hentet til Real Madrid fra Benfica. I 2014 skiftede han så til Manchester United som bekendt, inden han i sommers tog videre til PSG, da han aldrig rigtig kunne falde til i det engelske.

INGEN KOMMENTARER