Dortmund-profil opfordrer holdkammerater til at forlænge kontrakter

Dortmund-profil opfordrer holdkammerater til at forlænge kontrakter

852
0
DEL

Sven Bender opfordrer sine holdkammerater i Borussia Dortmund til at forlænge deres kontrakter. 

Sven Bender forlængede sin kontrakt med Borussia Dortmund frem til sommeren 2021 i sidste uge, men klubben mangler stadig at få forlænget med profiler som Henrikh Mkhitaryan, Mats Hummels, Ilkay Gundogan og Marcel Schmelzer.

Nu opfordrer Bender sine holdkammerater til at få forlænget kontrakterne og dermed binde sig til Dortmund.

Læs også: Avis: Tre PL-klubber lurer på Braithwaite

– Vi diskuterede ikke (min udtalelse, red.) i omklædningsrummet. Jeg ønskede bare at sige, at vi er en gruppe af fuldkommen engagerede gutter, og der er plads til en masse spas. Jeg håber, at det var motivation til ikke at give op for en eller to spillere, siger Bender til Kicker.

– Jeg ønsker ikke at presse nogen, men personligt ville jeg blive begejstret, hvis nogle ville vælge Borussia Dortmund i sidste ende.

– Jeg værdsætter, hvad jeg har her. Så længe jeg føler tillid, vil jeg blive her. Klubben passer bare godt til mig. Borussia Dortmund er ligesom mig – nede på jorden. Og så står den for solidt arbejde, forklarer midtbanespilleren til slut.

Læs også: Glipper de kinesiske millioner: City-spiller rygtes tilbage til Spanien

INGEN KOMMENTARER