Dortmund-stjerne: Vi er mere offensive nu end under Klopp

Dortmund-stjerne: Vi er mere offensive nu end under Klopp

839
0
DEL

Dortmund er nu mere offensive i deres tilgang til spillet, end de var under Jürgen Klopp. Det mener holdets armenske stjerne Henrikh Mkhitaryan. 

Jürgen Klopp havde udviklet sig til en kultfigur gennem syv år i spidsen for Borussia Dortmund, og selvom den lunefulde og humørspredende tysker havde et stærkt bånd til sine spillere, så har holdet udviklet sig i en mere offensiv retning, mener armenske Mkhitaryan.

– Da Kloppo (kælenavn for Jürgen Klopp, red.) var her, spillede vi en anden form for fodbold. Mere kontrabaseret, mere kraftfuldt, større presspil, siger Henrikh Mkhitaryan til Bleacher Report.

Læs også: Barca-stjerne: Bendtner-tackling ændrede alt

– Da Tuchel kom, startede vi med at spille en anden type fodbold. Vi forsøgte at holde på bolden noget mere, og vi forsøgte at aflevere mere og spille meget offensivt fodbold, fortsætter den armenske offensivspiller, der også føler, at han er opblomstret som individuel spiller grundet den ændrede spillestil:

Læs også: Brøndby-træner: Sidste chance for at vise sig frem

– Grundet ændringerne har jeg fået mere selvtillid.

Thomas Tuchel satte for en uge siden ny rekord i klubben, da Dortmund med en 1-0-sejr over Hannover sikrede sig deres niende hjemmesejr ud af 10 mulige i sæsonen.

Læs også: Emre Can: Har taget skridt i den rigtige retning under Klopp

INGEN KOMMENTARER