Dortmund-træner: Tottenhams spillestil minder om tysk fodbold

Dortmund-træner: Tottenhams spillestil minder om tysk fodbold

1006
0
DEL

Dortmunds cheftræner, Thomas Tuchel, forventer to svære kampe i Europa League mod Mauricio Pochettinos Tottenham-mandskab, eftersom de spiller som et tysk hold.

Der er lagt i kakkelovnen til et opgør af de helt store i Europa League, når Dortmund torsdag tager imod et storspillende Tottenham-hold, der i skrivende stund indtager Premier Leagues andenplads.

Thomas Tuchel er dog heller ikke i tvivl om, at der venter hans mandskab en svær opgave mod London-klubben i Europa League 16-delsfinalen.

Læs også: Manchester City fører Gündogan-kapløb

– Vi er meget imponeret over deres sæson hidtil. Pochettino har forvandlet Spurs om til et forenet mandskab, fortalte Tuchel til et pressemøde forud for kampen og fortsætter sin lovprisning af Christian Eriksen og co.

– De er fyldt med energi, aggressive, presser højt oppe på banen og vinder mange bolde på modstanderens banehalvdel.

Netop disse karakteristika får dem ifølge Tuchel til at minde om et tysk hold.

– Spurs minder mig lidt om et tysk hold. Mange af deres kendetegn kan ses hos tyske hold. De vil gerne vinde bolden højt oppe på banen, ligesom de også er meget kompakte, presser højt og forsvarer alle mand. Det er ret unikt i England, påstår den 42-årige tysker.

Læs også: Dortmund-direktør: Hummels er den rette kaptajn

Første møde mellem de to klubber finder som sagt sted torsdag på Signal Iduna Park, mens returopgøret er planlagt til at skulle finde sted d. 17. marts på White Hart Lane.

INGEN KOMMENTARER