EfB-assistent: Vi skal finde balancen

EfB-assistent: Vi skal finde balancen

819
0
DEL

EfB tager lørdag klokken 16 til Viborg for at forsøge at lægge afstand til nedrykningkampen. Assistenttræneren Michael Pedersen håber på en positiv effekt af Jonas Dals tiltrædelse som cheftræner.

Michael Pedersen udtaler sig til klubbens hjemmeside forud for lørdagens bundgyser i Superligaen:

– Vi har to sejre, fire uafgjorte og to nederlag i de seneste otte kampe, men vi har ikke vundet i de sidste fire af dem, og vi savner de point, som sejre giver. Viborg er stærk i kontraspillet og på standardsituationer, og det er ikke det eneste, holdet kan. Vi skal finde balancen mellem at stresse modstanderne med risiko for at miste bolden for højt oppe på banen og at stå for langt tilbage og blive passive.

Læs også: Bundgyser i Viborg

Den nytiltrådte cheftræner, Jonas Dal, havde første arbejdsdag i torsdags, og har derfor haft svært ved at sætte sit præg på holdet allerede. Assistenten håber dog på en positiv effekt af den tidligere Hobro-træners ankomst:

– Han tilfører helt sikkert noget ekstra energi og tro på sejr.

Michael Pedersen mener at kritikken, holdet fik efter nederlaget til Aab i seneste spillerunde var uberettiget, når man ser over hele kampen:

– Når jeg ser kampen mod AaB igen, er det en lige kamp, hvor vi dog kommer til at stå for langt tilbage i 10 minutter af første halvleg, og vi slutter kampen dårligt. AaB scorer til 2-1, efter vi har haft en god periode, og derefter er de tættere på 3-1 og 4-1, end vi er på udligning. I de lange perioder, hvor vi har greb om kampen, er vi længere væk fra eget mål og kan stresse modstanderne lidt tidligere. Derimod får vi problemer, når vi kommer til at stå dybt. Vi har øvet os på begge spilsituationer i løbet af ugen.

Læs også: Officielt: Jonas Dal skifter omgående til EfB

Viborg og Esbjerg har begge 11 point efter sæsonens første 12 kampe.

INGEN KOMMENTARER