Eftertragtet Premier Leauge-stjerne: Jeg fokuserer kun på Leicester

Eftertragtet Premier Leauge-stjerne: Jeg fokuserer kun på Leicester

725
0
DEL

N’Golo Kanté fortæller, at han ikke forholder sig til rygter, så længe han ikke kontaktes direkte af en interesseret klub. 

Leicester City er ved at gennemføre et sandt fodboldeventyr. Med syv runder igen har de fem point ned til nærmeste forfølger fra Tottenham Hotspur, og The Foxes‘ sensationssæson kan i særdeleshed tilskrives N’Golo Kantés stormindtog i Premier League.

Gennem adskillige måneder har Kanté været den engelske ligas bedste bolderobrer, og de imponerende præstationer i Leicester-trøjen har – ikke overraskende – vakt opsigt hos selv de største klubber i Europa.

Lige nu koncentrerer den utrættelige midtbaneslider så dog kun om Leicester og om at spille sæsonen til ende.

– Jeg fokuserer kun på Leicester. Vi har en sæson af afslutte, og ellers har jeg intet hørt, siger N’Golo Kanté på et pressemøde før Frankrigs landskamp mod Holland.

– Så længe en klub ikke kontakter mig direkte, så forholder jeg mig ikke rigtig til rygterne. Premier League er en liga, som passer mig godt, hvilket måske mest af alt er en hyldest til mig selv, fortsætter den løbestærke midtbaneterrier.

Generelt er den engelske liga mere dynamisk, og spillet går mere i banens længderetning, end han var vant til hjemme i Frankrig.

– Det er mere direkte, mere rytmisk end i Ligue 1. Mit hold giver mig også en værdi. Mit hold forsvarer virkelig godt. Det hjælper ikke at lukke mål ind, og alle på holdet hjælper til at med at forsvare, fortæller Kanté.

24-årige N’Golo Kanté blev hentet i Caen under sommerens transfervindue for en anslået overgangssum på 5,6 millioner pund.

INGEN KOMMENTARER