Emre Can: Har taget skridt i den rigtige retning under Klopp

Emre Can: Har taget skridt i den rigtige retning under Klopp

895
0
DEL

Emre Can føler, at han selv har taget skridt i den rigtige retning under Jürgen Klopp, hvem han kommer rigtig godt ud af det med. 

Folk i og omkring Liverpool kunne dårligt få armene ned, da humørsprederen Jürgen Klopp blev præsenteret som ny manager på Anfield tilbage i oktober måned.

Den tidligere Dortmund-træner fik da også en forrygende start på tilværelsen i England, men siden da har The Reds også taget nogle formæssige dyk, og det er tydeligt, at Klopp stadig mangler at sætte sit afgørende præg på holdet, herunder særligt et aftryk på transfermarkedet, hvor Liverpool ventes at blive særdeles aktive til sommer.

Troen synes dog at være stor til Klopps Liverpool-projekt, og spillerne ser ud til at trives. En af dem, der stortrives under den lunefulde tysker, er landsmanden Emre Can, der samtidig føler, at han har gennemgået en personlig udvikling på fodboldbanen under ham.

– Personligt nyder jeg det virkelig (at arbejde under Klopp, red.). Han er en stor manager. Vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden, siger Emre Can til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

– Jeg har spillet en masse fodbold under ham, og han forventer helt afgjort en masse af mig. Jeg ved, at jeg fortsat behøver at forbedre mig, og jeg føler, at jeg allerede har taget nogle skridt i den rigtige retning under Klopp, men der er stadig lang vej endnu, uddyber den energiske midtbanespiller.

22-årige Emre Can har med undtagelse af én kamp medvirket i samtlige Premier League-runder for Liverpool i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER