Er Brøndbys pengemand løsningen?

Er Brøndbys pengemand løsningen?

1246
0
DEL

Med en titel som bestyrelsesformand og i øvrigt også som invester med mere end 100 mio. kr., er det tydeligt, at Jan Bech Andersen har meget at sige i forhold til Brøndbys fremtid.

Brøndby IF er tilsyneladende ved at etablere sig endeligt som et tophold i Danmark igen, og med en pointhøst der er den bedste i de seneste 11 kampe i Superligaen, er holdet fra vestegnen i fremragende form og pt. på en 3. plads.

Grunden til at Brøndby er, hvor de nu er, kan meget vel være Jan Bech Andersen. I et længere interview med BT, omtaler han sin rolle som bestyrelsesformand, og hvad han føler, når folk omtaler Brøndby IF som hans legetøj.

– Det gør virkelig, virkelig ondt. Det er ikke legetøj. Det er hjerteblod, og det er hård og bundseriøs forretning. Det er denne stærke vilje til at vende denne forretning, der driver mig.

Brøndbys transferbudget er ifølge Jan Bech Andersen tilpas, men Thomas Frank mener, at det netop er budgettet, der er grunden til, at man som klub måske ikke helt har kunne lukke det hul, der er til klubberne FC Midtjylland og FCK.

– Det er ikke sådan, at vi ikke har brugt nogen penge. Vi har absolut et respektabelt budget til spillere også i fremtiden. Hvad de andre har, ved vi nogenlunde, og jeg tror, det er fair at sige, at vi ligger i top-tre her. Hvor langt vi er fra de andre, kan vi ikke med sikkerhed sige.

– Thomas har sin vurdering af tingene. Jeg forholder mig til, hvad vi gør, så må de andre gøre det på deres måde. Vi har sat nogle rammer og en vision og i de sidste tre-fire transfervinduer brugt penge på spillere. Og Thomas ville måske gerne have haft syv eller otte forstærkninger og ikke de fem, vi tilførte denne sommer, men nu har vi det, vi har, og så holder vi snuden i sporet med det og arbejder benhårdt

Brøndby står overfor sæsonens vigtigste kamp i ALKA Superligaen på søndag, da ‘The New Firm’ endnu en gang løber af stablen i en sand seks-points kamp. Hvis FCK vinder kan de muligvis få slået et hul på seks point ned til 2. pladsen, og Brøndby vil have ni point til førstepladsen.

Hvis Brøndby vinder, vil de blot have tre point til førstepladsen, og er for alvor tilbage i snakken om det danske mesterskab.

 

INGEN KOMMENTARER