Eriksson: Jeg trives her, men alt kan ske

Eriksson: Jeg trives her, men alt kan ske

546
0
DEL

Magnus Eriksson er for tiden blevet rygtet væk fra Brøndby, og det sker efter, at svenskeren overhovedet ikke har kunnet levere på bare et nogenlunde niveau for klubben ude på Vestegnen. Selv mener svenskeren dog, at han trives godt i klubben.

Det har ikke ligefrem været nogen ønskestart for Magnus Eriksson i Brøndby. Godt nok har midtbaneprofilen fået rigeligt med spilletid, men kvaliteten har ikke været særlig markant for svenskerens side, og det har selvfølgelig fået medierne til at spekulere i midtbanens fremtid. Nu udtaler han sig dog selv, og han fortæller, at han trives godt ude på Vestegnen, men at alt kan ske.

– Alt jeg kan sige er, at jeg er under kontrakt med Brøndby og trives godt. Nu skal jeg fejre jul med min familie og være hjemme i vidunderlige Stockholm. Men derefter kan alt ske, og ellers har jeg ikke meget mere at kommentere på, fortalte Eriksson til det svenske medie FotbollDirekt.se.

Magnus Eriksson har i denne efterårssæson spillet 16 kampe for Brøndby. Derudover har svenskeren lavet et enkelt mål og en assist. I kulissen skulle hans tidligere arbejdsgiver, Malmö FF stå klar med et bud.

INGEN KOMMENTARER