Ever Banega: Bliver han i Sevilla eller søger han nye græsgange?

Ever Banega: Bliver han i Sevilla eller søger han nye græsgange?

663
0
DEL

Et af de mest omdiskuterede navne på den spanske rygtebørs lige nu, må siges at være Ever Banega, der spiller på den offensive midtbane hos Sevilla. Han er dog, på grund af sit kontraktudløb til sommer, blevet et af de største samtaleemner i Spanien lige nu.

For kun en måneds tid siden arbejdede Banega og Sevilla på en kontraktforlængelse. Forhandlingerne er dog siden faldet til jorden, hvilket har gjort at argentineren eftersigende gerne vil prøve noget nyt.

Sevilla har dog ingen grund til at give op, hvad angår Banegas fremtid i klubben, hvis de virkelig ønsker at beholde ham. Der findes nemlig en tilføjelse i hans kontrakt som siger, at hvis han spiller over 30 kampe i denne sæson, så bliver hans kontrakt automatisk forlænget. Indtil videre har han spillet 15, hvilket altså vil sige at han er halvvejs.

Juventus har imidlertid længe udvist interesse i den argentinske kreatør. Faktisk har de, lige siden Andrea Pirlo forlod Den Gamle Dame, været interesseret i en forstærkning til midtbanen. Banega kan altså meget vel være, hvad Juventus leder efter. Det kan også være en del af grunden til, at Juventus, hvis rygterne taler sandt, har tilbudt Banega en kontrakt, hvor han får i omegnen af 20 millioner kroner pr. sæson, vel at mærke efter skat.

Meget tyder altså på, at Juventus ikke vil lade Banega glide forbi, men ledelsen i Juventus har samtidig udtrykt utilfredshed med, at klubben måtte lade visse transfer-emner gå, op til den igangværende sæson. Denne situation kan muligvis have fået Juventus til at kigge sig om efter en ny og anden midtbane-kreatør.

Banegas frikøbsklausul ligger på omkring 450 millioner kroner. Hvis Banega skulle indgive en transfer-anmodning, så er Sevilla selvfølgelig nødt til at kigge på bejlerne. Sevilla og Juventus har haft en del med hinanden at gøre i de seneste år, hvad angår transfers, så dette kunne bestemt også være en mulighed. I en sådan situation burde Juventus også være i stand til at få prisen presset ned, med mindre selvfølgelig at Banega får en forlængelse. Så må Juventus sandsynligvis grave dybt i lommerne, hvis de skal have argentineren i folden.

INGEN KOMMENTARER