Fantasiløse United taber til heroiske Norwich på Old Trafford

Fantasiløse United taber til heroiske Norwich på Old Trafford

619
0
DEL

Et heroisk kæmpende Norwich-mandskab tog fusen på Manchester United og sejrede med 1-2. 

Krisetegnene i Manchester United er ikke til at tage fejl af længere. Lørdag kom bundholdet Norwich forbi Old Trafford og tog alle tre point.

Ikke overraskende kontrollerede ‘The Red Devils’ kampen igennem, men som så mange gange før havde Louis van Gaals tropper mere end svært ved at skabe chancer.

38 minutter var spillet, da Norwich første gang skulle gøre livet surt for Manchester United. Kanariefuglenes Jerome kom fri i en omstilling, løb mod mål og sparkede bolden ind på David De Gea, der ikke kunne få skubbet bolden væk fra målrammen, og i stedet så Manchester United-keeperen den gå i mål.

Det var Norwich’ første chance i kampen, men Manchester United kunne på det tidspunkt heller ikke prale af at have skabt noget nævneværdigt, og med hængende hoveder måtte de gå til pause med 0-1.

Efter pausen forsøgte Manchester United sig med en større pres og tryk mod feltet, men de blev aldrig for alvor farlige, og i stedet gjorde Tettey livet endnu mere surt for fansene på Old Trafford, da han med stiv tå sendte bolden ned i højre målhjørne. 0-2 til Norwich, der var på vej mod et sensationsresultat.

Herrera kom på banen efter en time i stedet for Fellaini, der ellers havde været en af Manchester Uniteds få trusler offensivt.

Seks minutter senere fik hjemmeholdet så blod på tanden, da Anthony Martial, der inden kampen ikke havde nettet i ni opgør, fik en hoppende bold lagt til rette med et fikst træk udenom to modstandere i feltet, inden han bragede bolden op i netmaskerne.

United lagde efter reduceringen et større tryk ned mod Norwich’ felt og kom frem til et par løse chancer hist og her, men det var ganske enkelt ikke nok.

Endnu en streg i regningen, og presset på Louis van Gaal kan kun have vokset yderligere.

INGEN KOMMENTARER