FC Midtjylland fik to fridage efter Viborg-kampen

FC Midtjylland fik to fridage efter Viborg-kampen

702
0
DEL

FC Midtjylland tabte i lørdags med 4-2 til lokalrivalerne fra Viborg. Efterfølgende blev der spekuleret i, om holdet var begyndt at lide af træthed. Derfor gav Jess Thorup sine spillere to fridage, så de er mentalt friske til kampen på torsdag mod Napoli i Europa League.

Det er ikke hverdagskost i FC Midtjylland at tabe hele fire kampe i træk. Det har dog været tilfældet for ulvene på heden, og derfor fik spillerne lov til at hvile i to dage efter 4-2 afklapsningen mod Viborg på eget græs i lørdags.

– Efter kampen mod Viborg mødtes vi som normalt søndag og snakkede kampen igennem. Det positive og negative som altid. Derefter gav vi spillerne to dage fri, for når jeg snakkede med staben, sagde de, at alle de fysiske stats så rigtig, rigtig gode ud, fortalte Jess Thorup på aftenens pressemøde, og fortsatte;

– Så det handler mere om det oppe i hovedet. Så vi gav dem to dage fri, så de kunne blive hjemme og blive klar til denne kamp. Jeg synes ikke, vi ser trætte ud. Men når man taber, må der være noget, vi ikke har gjort så godt. Når man begynder at tabe nogle kampe, kan det blive noget mentalt, afsluttede FC Midtjylland-træneren.

FC Midtjylland møder som tidligere nævnt Napoli på torsdag i Europa League. Kampen spilles på Napolis hjemmebane, San Paolo, og der er kampstart klokken 19.00.

 

INGEN KOMMENTARER