FCK-profiler tør ikke fejre noget som helst endnu

FCK-profiler tør ikke fejre noget som helst endnu

978
0
DEL

På trods af FCK’s suveræne forspring i Alka Superligaen, så tør hverken Nicolai Jørgensen eller holdets træner, Ståle Solbakken, at tage forskud på glæderne så tidligt i sæsonen. 

Det ser ellers godt ud for Københavner-mandskabet.

Efter tredje runde af Alka Superligaens forårssæson fører FCK med ni point ned til SønderjyskE, og med 10 point ned til henholdsvis Aab og Brøndby.

Men med det ellers flotte forspring til trods, så tør klubbens angriber, Nicolai Jørgensen, ikke at sælge skindet før bjørnen er skudt.

– Så længe vi bliver ved med at gøre vores arbejde, så tænker jeg ikke så meget på, hvem der udfordrer os. Vi skal blive ved med at tage hver kamp som en kamp om tre point og ikke tænke på, hvem der er bag os.

Læs også: Oddsene styrtdykker: John Terry er favorit til Brøndby-job hos Danske Spil

– Det kan vende hurtigt i fodbold, så derfor bliver man nødt til at tænke på sig selv og have vindermentaliteten, der skal til for at vinde et mesterskab, siger Jørgensen i følge Ritzau.

Heller ikke holdets træner, Ståle Solbakken, er klar til at lægge champagnen på køl.

Nordmanden erklærer sig tilfreds med starten på foråret, men slår fast, at der skal koncentration til resten af sæsonen, hvis man vil vinde mesterskabet.

– Vi har et meget godt udgangspunkt nu, men vi ved af erfaring, at andre er snublet før. Vi skal holde spillerne friske og motiverede, så har vi et godt udgangspunkt. Vi skal blive ved, være koncentrerede og ikke tro, at det kommer af sig selv, udtaler Ståle Solbakken.

INGEN KOMMENTARER